Onze werkwijze kent vier vaste stappen

Particulier schilderwerk .

Particulier schilderwerk .

Brabander werkt van huis uit sinds haar oprichting veel voor particulieren. Dit kan voor een complete schilderbeurt of voor klein onderhoud zoals een enkele raam of deur. Alle klussen groot of klein worden door ons met dezelfde aandacht en onder dezelfde kwaliteitsnormen uitgevoerd.  

Ook als particulier vind u het immers belangrijk dat uw woning in goede staat is en blijft. Dat maakt het wonen niet alleen aangenamer, maar verhoogt de waarde van uw pand. Indien regelmatig onderhoud te lang uitgesteld wordt en er dus sprake is van achterstallig onderhoud, dan is niet alleen de waarde bij verkoop minder maar kunt u met onvoorziene kosten geconfronteerd worden zoals houtrot, deelvervanging of zelfs volledige vervanging van kozijnen ramen en andere delen van uw pand. Uit ervaring weten wij dat deze onvoorziene kosten hoger zijn dan de kosten bij het uitvoeren van gestructureerd en professioneel onderhoud. Uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig laten inspecteren en noodzakelijk onderhoud laten uitvoeren door Schildersbedrijf Brabander is een investering die zich terugbetaald in waardevermeerdering van u woning en in het plezier dat u aan het wonen beleeft.

 

  • Niet alleen het buitenschilderwerk kunnen wij voor u verzorgen, uiteraard zijn ook binnen schilderwerken bij ons in goede handen. Naast het binnen- en buitenschilderwerk kunnen wij diverse aanverwante onderhoud- en afwerkingsdisciplines aanbieden.
  • Alle voorkomende onderhoudsschilderwerkzaamheden voor zowel binnen als buiten;
  • Behang en wand afwerking
  • Houtrotherstel en deelvervanging;
  • Aanbrengen van alle soorten beglazing van standaard isolatieglas, HR++isolatieglas, tot monumentaal en glas in lood;

Op zoek naar de juiste partner?.

Uw kostbare bezit onderhouden is de waarde hiervan veiligstellen, regelmatig onderhoud zorgt dat de kosten beheersbaar blijven. Al meer dan 100 jaar is schildersbedrijf Brabander uit Vught dagelijks bezig om dit samen met onze medewerkers middels diverse projecten te realiseren.