Onze werkwijze kent vier vaste stappen

Monumentaal, restauratie en onderhoud .

Monumentaal schilderwerk .

Behouden wat we hebben aan historische gebouwen uit het verleden is belangrijk om na te laten aan onze kinderen zodat sfeer, kennis en vakmanschap uit het verleden behouden blijft.

Dat kan door de gespecialiseerde bedrijven met juiste vakmensen en kennis hieraan te laten werken. Oude ambacht met de moderne middelen en technieken van tegenwoordig. Brabander is een van deze bedrijven met een historie van bijna 100 jaar die al veel op dit gebied betekend heeft in deze sector aan toongevende en prestigieuze objecten.

Tal van kerken, monumenten, zowel gemeentelijk als rijksmonumenten zijn in het verleden door ons geschilderd. Door afspraken te maken met de opdrachtgevers wordt regelmatig inspectie verricht met daaruit volgend de eventuele nodige werkzaamheden.

Zodoende blijven de kosten beheersbaar en het monument toch goed beschermd.

Ambachtelijk schilderwerk .

“Uw bezit onze zorg” dat is waar wij veel aandacht voor hebben.

Goed onderhouden van uw huis kan alleen maar door regelmatig het schilderwerk te beoordelen en op het juiste moment onderhoud in te plannen op de onderdelen die op dat moment noodzakelijk zijn. Dat kan dmv periodieke inspectie, door een degelijk advies en goede afspraken te maken zodat uw huis altijd in een goede staat van onderhoud verkeerd.

Onze  vakmensen hebben hier veel ervaring mee en kunnen aan uw wensen voldoen. Zodoende heeft uw bezit altijd een mooi uiterlijk en geeft dit een meerwaarde aan de waarde van uw pand.

Wij zijn gaarne bereidt om u dat in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

Op zoek naar de juiste partner?.

Uw kostbare bezit onderhouden is de waarde hiervan veiligstellen, regelmatig onderhoud zorgt dat de kosten beheersbaar blijven. Al meer dan 100 jaar is schildersbedrijf Brabander uit Vught dagelijks bezig om dit samen met onze medewerkers middels diverse projecten te realiseren.