Onze werkwijze kent vier vaste stappen

MISSIE EN VISIE .

heldere aanpak in 4 stappen .

Inventarisatie

Maatwerk is bij ons de standaard. Wij kijken verder dan alleen de opdracht.

Uitvoering

Wij zorgen altijd voor een veilige werkplek voor onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers.

Offerte

We houden rekening met het budget, onderhoudsbehoefte en eisen van de klant.

Nazorg

Hoogwaardige kwaliteit en nazorg is de manier is om onze positie te verstevigen en ons te onderscheiden.

Onze missie .

Brabander wil haar opdrachtgevers optimaal ondersteunen. Dit bereiken wij door kwalitatief hoogwaardig, sterk innoverend en efficiënt te werken. Iedere opdracht is uniek en verdient een eigen aanpak en maatwerk.

Maatwerk is bij ons de standaard. Wij kijken verder dan alleen de opdracht. We zullen altijd streven, samen met de opdrachtgever, extra blijvende waarde te creëren en kijken altijd naar de meest optimale invulling van de vraag vanuit diverse variabelen. Budget, onderhoudsbehoefte en eisen van de klant. Daarin wegen we omgeving, voorbehandeling, verfsysteem, productieprocessen en alle andere factoren mee. En omdat u als opdrachtgever vaak ook geïnteresseerd bent in aanvullende expertise en toezicht, regisseert Brabander dit proces samen met de opdrachtgever en betrouwbare partners.

Wij zorgen altijd voor een veilige werkplek voor onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf, bieden leerwerkstages en leiden jonge schilders vanaf school op tot vakkundige mensen die voldoen aan onze normen en waardes in ons bedrijf.  Dit alles om al onze klanten, medewerkers en andere betrokkenen optimaal te ondersteunen.

Onze visie .

Steeds vaker krijgen opdrachtgevers te maken met bezuinigingen, personeels-tekorten of concentreren zij zich op hun core business. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat er mogelijk minder specifieke kennis beschikbaar is bij onze klanten.

Brabander kan deze zorg wegnemen door een breed palet aan diensten aan te bieden. We kunnen een totaalpakket leveren in alle voorkomende disciplines van het Schildersvak, of het nu om monumentale schilder-en onderhoudswerken, aanbrengen van vloercoatings of industriële schilderwerken gaat. Brabander behoudt en versterkt hiermee zijn kennis. Door steeds te innoveren en een modern opleidingsbeleid, blijven we de kwaliteit bieden die de klanten van ons verlangen en ook verdienen.

Onze insteek is dat hoogwaardige kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs absoluut de enigste manier is om onze positie te verstevigen en ons te onderscheiden en zo een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten. Zo hopen wij continuïteit in het werkaanbod te garanderen en onze vakmensen aan ons bedrijf te binden. De meeste werknemers van Brabander komen vanaf de schoolbanken al bij ons aan het werk en zijn al jaren werkzaam bij ons bedrijf.

Op zoek naar de juiste partner?.

Uw kostbare bezit onderhouden is de waarde hiervan veiligstellen, regelmatig onderhoud zorgt dat de kosten beheersbaar blijven. Al meer dan 100 jaar is schildersbedrijf Brabander uit Vught dagelijks bezig om dit samen met onze medewerkers middels diverse projecten te realiseren.