Onze werkwijze kent vier vaste stappen

Industriële schilderwerken .

Industriële Schilderwerken .

Binnen Schildersbedrijf Brabander worden alle voorkomende schilderwerken uitgevoerd. Zo hebben we de tak industriële schilderwerken ook wel staalconservering genoemd.

Omdat ieder project anders is, kan er nooit sprake zijn van een standaard oplossing. Van belang is om aan de hand van het budget van de klant een zo optimaal mogelijke oplossing te creëren voor het probleem. Daarbij rekening houdend met de omgeving, voorbehandeling, het verfsysteem, productieprocessen en alle andere factoren bepalend voor het project. Aan de hand van een inventarisatie wordt in samenspraak met de opdrachtgever, Schildersbedrijf Brabander en de leveranciers een op maat gemaakte oplossing gezocht. De voorbehandeling is de meest belangrijke stap in het conserveringsproces en bepalend voor de kwaliteit van het aan te brengen verfsysteem .

Er zijn veel voorbehandelingsmethoden beschikbaar. De ene methode heeft meer omgevingsimpact dan de andere. De keuze voor een voorbehandelingsmethode wordt bepaald door de mogelijkheden op locatie, het budget en het verfsysteem. Schildersbedrijf Brabander beschikt over geavanceerde apparatuur die nodig is om de juiste ondergrond te creëren voor een kwalitatief hoogwaardig verfsysteem dat uw kostbare bezit voor jaren beschermd.

Op zoek naar de juiste partner?.

Uw kostbare bezit onderhouden is de waarde hiervan veiligstellen, regelmatig onderhoud zorgt dat de kosten beheersbaar blijven. Al meer dan 100 jaar is schildersbedrijf Brabander uit Vught dagelijks bezig om dit samen met onze medewerkers middels diverse projecten te realiseren.