Onze werkwijze kent vier vaste stappen

Graffitti en gevelreiniging .

Graffitti en gevelreiniging .

Voor het reinigen van gevels en verwijderen van graffiti, kauwgom en andere ongewenste vervuiling op uw kostbare bezit heeft Brabander de beschikking over Hoge druk stoomreinigers en een milieuvriendelijk en geavanceerde straalunit die op basis van reiniging met luchtgommen snel en effectief graffiti en andere ongewenste vervuiling kan verwijderen, ook verwijderen van roest op staal valt onder de mogelijkheden.

Bij stralen heeft men vaak te maken met een enorme overlast voor mens en milieu, de beheersmaatregelen zijn vaak hoger dan de uiteindelijke uitvoeringskosten. Door te investeren op de laatste nieuwe technieken op dit gebied kan Schilderbedrijf Brabander hier een oplossing voor bieden. Onze stofvrije straalunit IBIX Helix Trilogy is compleet selfsupporting inclusief compressor, koeldroger en watervat van 50Ltr. Door deze apparatuur te combineren met de juiste straalmiddelen kan tegen een minimale overlast het gewenste resultaat bereikt worden.

Op zoek naar de juiste partner?.

Uw kostbare bezit onderhouden is de waarde hiervan veiligstellen, regelmatig onderhoud zorgt dat de kosten beheersbaar blijven. Al meer dan 100 jaar is schildersbedrijf Brabander uit Vught dagelijks bezig om dit samen met onze medewerkers middels diverse projecten te realiseren.